Választás 2024

2024.06.08. 10:38

A salgótarjáni Fidesz is szavazásra buzdít a kampányhajrában

A salgótarjáni Fidesz-szervezet is csatlakozott szombat reggel az Egymillió Találkozás Napjához. Óriási a tét a város, a vármegye, az ország és egész Európa számára, ezért a vasárnapi szavazás fontosságát hangsúlyozzák.

Veres Edina

Nógrádban is elrajtolt az Egymillió Találkozás Napja. Az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett, a világon még soha nem látott, a szavazás előtti végső Fidesz-kampányhajrá során a kormánypárt ötvenezer aktivistája egy nap leforgása alatt egymillió embert keres fel személyesen és buzdít a választásra.

szavazás, Kreicsi Bálint, Becsó Zsolt
Egymillió Találkozás Napja: Becsó Zsolt és Kreicsi Bálint, valamint az összes salgótarjáni aktivista és szimpatizáns mozgósításba kezdett a szavazás előtti napon
Fotó: Vendel Lajos / Forrás:  Nool.hu

A megmozduláshoz a salgótarjáni Fidesz-szervezet is csatlakozott Kreicsi Bálint polgármesterjelölt (Hajrá, Salgótarján! Egyesület/Fidesz-KDNP) vezetésével, aki portálunk érdeklődésére elmondta: a napot egy jó hangulatú lángosozással indították a helyi piacnál. Onnan az útjuk a belvárosba vezetett, majd a csapatuk az összes választókerületbe ellátogat.

– A mozgósítás zajlik, hiszen holnap mindenkinek ott kell lennie a szavazáson – hangsúlyozta Kreicsi Bálint. A polgármesterjelölt azt is aláhúzta, hogy a június 9-i választásoknak hatalmas tétje van. Az elmúlt hetekben folyamatosan járták a Fidesz-KDNP salgótarjáni képviselőjelöltjeivel a választókerületeket és felkeresték támogatóikat.

Különösen nagy téttel bír a szavazás Salgótarjánban

A Salgótarjánt járó csapat tagjai között Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is ott van. Mint azt a portálunknak elmondta, a vármegyeszékhely tekintetében különösen nagy téttel bír a vasárnapi választás.

– Leépülés vagy fejlődés? Együttműködés vagy ellenállás? Salgótarján jövőjéről van szó! Ahogy azt már többször is megfogalmaztam, az út, amin eddig mentünk, sehová se vezetett! Ezen felesleges továbbmenni. A kérdése csak az, hogy meg tudunk-e állni? Vissza tudunk-e fordulni, és meg tudjuk-e találni a helyes utat? – hangsúlyozta Becsó Zsolt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában