Pályázat

2024.06.24. 13:05

Rekordszámú alkotás érkezett a balesetmegelőzési rajzpályázatra, mutatjuk a nyerteseket!

Félezer alkotás érkezett a nógrádi balesetmegelőzési bizottság pályázatára. Íme a nyertesek!

Gulyás Edina

A Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Így közlekedtek ti! című rajzpályázatra rekordszámú alkotás érkezett – adták hírül a Nógrád vármegyei rendőrség közösségi oldalán

rajzpályázat, rekordszámú
Egy alkotás a sok közül
Forrás: Nógrád vármegyei rendőrség

A térség minden részéről szebbnél szebb képeket küldtek a gyerekek, akik számos témakörben készítették el pályaműveiket. A pályázók látásmódja és ábrázolási technikáik igazán különlegessé tettek minden egyes művet. A zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen több mint 500 rajzot kellett elbírálnia. Felsős kategóriában Sándor Viktória, a Bátonyterenye Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola diákja, az alsósok között pedig Fodor Fanni Szaffi, a Magyarnándori Általános Iskola tanulója lett az első. Az óvodások között Szőllős Linett, a bátonyterenyei Őzike Tagóvoda cica csoportjának ovisa állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. A díjazottak a napokban vették át jutalmukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában