Sportos életmód

2024.06.19. 10:10

Millió lépés az iskoládért: az etesi intézmény is részt vett az ország legnagyobb kihívásán

A Mocsáry Antal Általános Iskola Etesi Tagintézménye is részt vett idén az ország legnagyobb kihívásán, a Millió lépés az iskoládért programban, amelynek lényege az, hogy 11 héten át a lehető legtöbben mozogjanak, köztük szülők, diákok és tanárok egyaránt.

Sipos Nina Vivien

Júniusban, a tavaszi forduló végeztével ismét száz szerencsés iskola juthatott egy-egymillió forinthoz, amelyet sportszer vásárlásra tudnak majd fordítani a jövőben. Ugyan a nyertesek között nem szerepelt a Karancs-völgyi intézmény, azonban ettől függetlenül remek élményekkel gazdagodtak a kihívásban résztvevők.

„Köszönöm mindenkinek, akik részt vettek ebben a tavaszi fordulóban, a tagok többsége már ősszel is csatlakozott a kezdeményezéshez, kitartóan és szorgalmasan gyarapították a kilométereket. Iskolánk több karancslapujtői osztálya is regisztrálta magát márciusban, így sikeresen teljesíteni tudtuk a virtuális távot mindnyájan” – írta Horváth Mónika tanárnő a közelmúltban, az etesi iskola közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában