Közlekedés

2024.06.15. 08:24

Erre számíthatsz szombaton a nógrádi utakon

Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nool.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint az Ipoly áradása miatt Nógrád megyében lezárták a Drégelypalánk és az országhatár közötti összekötőutat (2208-as) az 1-es és 2-es km között. És az Őrhalmot az országhatárral összekötő utat (2209-es jelű út) az 1-es km-nél.

Az M3-as autópályán átépítették a terelést az M0-s autóúti csomópontnál a főváros felé vezető oldalon. A 13-as és 10-es km között a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Vásárosnamény irányába a külső és a leállósávra terelik a járműveket. Ezzel együtt megnyitották a Szilas pihenőt, de a Budapest felé tartó oldalon azt csak azok tudják igénybe venni, akik az M0-s autóúton, a 11-es főút felől érkeznek. Az ebből az irányból érkezőket is leterelik a pihenőhely szervízútjára, mert csak onnan lehet Budapest felé eljutni.

Aszfaltoznak Mogyoród térségében. A 18-as és 17-es km között, a főváros felé tartók elől elkerítették a külső sávot.

Gödöllő térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, 33-as km és 35-ös km között aszfaltoznak. A forgalom a külső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad, Budapest irányába a külső és a leállósáv járható. 

Nógrád vármegyében, Bátonyterenyén átépítik a Tarján-patak hídját, a 2309-es jelű Bátonyterenye összekötő úton. A hidat lezárták, kerülni a településen belül lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában