Nool.hu podcast

2024.06.23. 06:50

Évről évre növekszik a bőrrákos esetek száma Nógrádban is (podcast)

Ugrásszerűen megemelkedett a bőrrákal küzdők száma, egyre több beteget diagnosztizálnak országszerte, így megyénkben és Salgótarjánban is. A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos bőrünk védelme.

Nool.hu

A nyár első napjaiban is a sugárzás veszélyeire hívja fel a figyelmet dr. Magyari Ildikó salgótarjáni bőrgyógyász, aki azt tapasztalja, hogy évről évre növekszik a bőrrákos esetek száma szűkebb hazánkban. Dr. Magyari Ildikó elmondta: fontos a megelőzés és a nap sugarai elleni védekezés mellett elengedhetetlen a rendszeres bőrgyógyászati ellenőrzés is.

Dr. Magyari Ildikó salgótarjáni bőrgyógyász azt tapasztalja, hogy évről évre növekszik a bőrrákos esetek száma szűkebb hazánkban
Dr. Magyari Ildikó salgótarjáni bőrgyógyász azt tapasztalja, hogy évről évre növekszik a bőrrákos esetek száma szűkebb hazánkban
Fotó: Andó Ákos / Forrás: Nool.hu

A bőrgyógyászatban több mint hat évtizede dolgozó szakember tippeket és megszívlelendő iránymutatásokat is adott, elsősorban a saját tapasztalataira alapozva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában