Közérdekű

2024.06.25. 18:06

Beiratkozás: ezeket kell magukkal vinniük a bátonyterenyei középiskola leendő elsőseinek

A héten beiratkoznak a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium leendő elsőévesei.

Veres Edina

A Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola Facebook-oldalán osztotta meg, hogy június 26-án és 27-én, azaz szerdán és csütörtökön 8 órától 15 óra 30 percig, míg június 28-án, pénteken 8 és 12 óra között iratkozhatnak be a leendő első évfolyamos tanulók a 2024/2025-ös tanévre. Az érintetteknek az ügyintézéshez magukkal kell vinniük az általános iskolai bizonyítványukat, személyigazolványukat, lakcím- és TAJ kártyájukat, adóigazolványukat, illetve a diákigazolvány készítéséhez szükséges, az okmányirodában kiállított Nemzeti Egységes Kártyarendszer (NEK) adatlapot is. Mindemellett a sajátos nevelési igényű tanulók esetében a szakértői bizottság véleményét tartalmazó dokumentumot szintén be kell mutatni.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy az orvosi vizsgálatról a beiratkozás alkalmával kapnak bővebb tájékoztatást a leendő Fáysok és szüleik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában