Pályázat

2024.06.11. 19:34

Államtitkár is támogatta a szügyi önkormányzat pályázatát

Lászlók Judit

Oláh Gábor a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium területfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár támogatásával és jóváhagyásával önkormányzatunk elindult az EU REGIOSTARS pályázaton az Inkubátorház projekttel – ismertette Szügy önkormányzata a Facebook oldalán.  

„A REGIOSTARS a Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság által 2008 óta évente megrendezett verseny, amely mára a regionális fejlesztés hatását és inkluzivitását bemutató, uniós finanszírozású projektek európai kiválósági címkéjévé vált. A REGIOSTARS egy megbecsült platform, amely elismeri az EU kohéziós politikai alapjai által támogatott innovatív projekteket és kezdeményezéseket. A verseny célja, hogy kiemelje és megünnepelje a regionális fejlesztés leginspirálóbb, leginnovatívabb és leghatásosabb projektjeit Európa-szerte.” – olvasható a bejegyzésben. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában