Program

2024.05.26. 14:58

Új kiállítás nyílik a balassagyarmati galériában

Lászlók Judit

Zolnyánszki Zsolt, a Szerbtemplom Galéria vezetője portálunkhoz eljuttatott közleményében tudatta, hogy Burgundi Blanka Rizoma című kiállítása június 1-jén, szombaton, 17 órakor nyílik meg a létesítményben. A tárlatot megnyitja Koronczi Endre képzőművész, valamint az eseményen közreműködik Tóth Lili. 

„Burgundi Blanka 2000-ben született Balassagyarmaton. Jelenleg az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Média és Design Intézetének tervezőgrafika szakos hallgatója” – olvasható a közleményben. 

Burgundi Blanka pedig így fogalmazott: „Szeretem azt gondolni, hogy minden folyamatos változásban van. Ha hagyjuk, ez a változás mindig előre és előre mozdít. Ugyanakkor azt is nagyon fontosnak tartom, hogy szánjunk rá időt, hogy időnként leüljünk és megfigyeljük azt. Csodáljuk vagy elszörnyülködjünk, sírjunk, nevessünk egy jót rajta, de legfőképpen mindig válasszunk belőle valamit, amit akkor valamilyen oknál fogva nagyon fontosnak találtunk: egy gondolatot – boldogat, szomorút, egy helyszínt, egy ízt, egy illatot, egy kapcsolódást, egy érzetet, hogy azt gondosan elcsomagoljuk és tovább vigyük magunkkal.”

A tárlatot július 18-ig tekinthetik meg az érdeklődők. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában