Választás 2024

2024.05.24. 09:25

Tóparti közösségi teret avattak Mátraterenyén

Becsó Zsolt a közelmúltban Mátraterenyére látogatott, ahol egy elkészült projektet is átadott. A tóparti közösségi teret pályázati forrásból alakították ki.

Veres Edina

A kelet-nógrádi térség országgyűlési képviselője Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a TOP Plusz támogatásával alakították ki a tóparti közösségi teret a községben. A bejegyzéséhez megosztott képek tanúsága szerint Becsó Zsolt a beruházást Skuczi Nándorral, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnökével, valamint Gecse Lászlóval, Mátraterenye polgármesterével közösen hivatalosan is átadta a település lakosainak.

tóparti, Mátraterenye
Becsó Zsolt, Gecse László és Skuczi Nándor átadták a tóparti közösségi teret Mátraterenyén
Forrás: Facebook/Becsó Zsolt

Ahogy arról portálunk korábban beszámolt, Mátraterenye önkormányzata 60 millió forintos pályázati forrást nyert a tóparti közösségi tér megépítésére, amely magába foglalta egyebek mellett – a már meglévő szabadtéri színpad környezetében – több kiszolgáló épület kialakítását, térburkolat kiépítését, növénytelepítést és fásítást, illetve utcabútorok beszerzését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában