Forgalomkorlátozás

2024.05.31. 09:09

Rendezvény miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Szécsényben

Stayer László, a város polgármestere és Csukáné Szerémy Andrea alpolgármester a település önkormányzatának a Facebook-oldalán ismertette, hogy a Városháza épülete előtti közterületen a „22-es csapdája” elnevezésű szabadtéri rendezvény idején, május 31-től, pénteken 20 órától, június 1-ig, szombaton 4 óráig több útszakaszt érintő ideiglenes forgalmirend-változást vezetnek be.

Lászlók Judit

A bejegyzésben található információk szerint a forgalmi rend az alábbiak szerint változik:

  • Lezárják a 22-es számú főútvonal Rákóczi út és Kossuth Lajos útkereszteződéstől a Rákóczi út és Dugonics útkereszteződésig, amely útszakasz az Arany János útról, a Feszty Árpád útról, illetve a Király utcáról nem lesz megközelíthető.
  • A Magyar utca egyirányú útszakasza kétirányú forgalmi haladásra változik.
  • A Magyar utca teljes útszakaszában megszűnik a párhuzamos parkolás.
  • A Dugonics út, a Damjanich útkereszteződéstől a Király utcáig tartó útszakaszán a párhuzamos parkolás megszűnik.
  • A menetrendszerinti autóbuszok a Király utcából a Dugonics út, majd a Magyar utcán haladva végig a Kossuth Lajos utcába, illetve a Király utcából a Rákóczi út Salgótarján felé vezető útszakaszon közlekednek.
  • A Rákóczi út, Tűztorony és Rákóczi út 82. üzletsor közötti útszakasza kétirányú forgalmi haladásra változik.

„Kérünk mindenkit, hogy az adott útszakaszokon körültekintően és fokozott óvatossággal közlekedjenek!” – olvasható a bejegyzésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában