Rendezvény

2024.05.24. 13:36

Programok sokasága várja a pásztói gyerekeket

Nagy Orsolya

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik a városi gyereknapot május 25-én, szombaton, 10 órától – közölte a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ Facebook-oldalán. A rendezvénynek a könyvtár melletti park ad majd otthont, ahol mentők, rendőrök, tűzoltók és polgárőrök tartanak bemutató a gyerekek számára. Ezt követően a Help Mentőkutyás Egyesület kutyás bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők. 

A délutáni órákban pedig kezdetét veszi a színpadi műsorok sokasága. Fellépnek a helyi zeneiskola tanulói, táncos előadások is lesznek, valamint mesemusical is várja az apróságokat, de Makuch Csaba és tanítványai koncertjét is élvezhetik a látogatók. Lesz egyebek mellett fotófal, ugrálóvar, óriási fajátékok, óriás buborék, de hintón is lehetőség nyílik utazni. Az érdeklődők kipróbálhatják továbbá az arcfestést, a csillámtetoválást, a nemezelést, a makramét, a gyöngyfűzést, de lovagolhatnak is.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában