Választás 2024

2024.05.19. 07:43

Pályázat segítségével megújult utat adtak át Sóshartyánban

Skuczi Nándor Sóshartyánban tett látogatást a közelmúltban. A Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke egy pályázat keretében megvalósult belterületi útfejlesztést is megtekintett.

Veres Edina

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával valósult meg a beruházás

Forrás: Skuczi Nándor Facebook-oldala

A napokban Sóshartyán községben járt Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke. A politikus a látogatásról a Facebook-oldalán számolt be, amely tájékoztatásból kiderült, hogy a helyi Dankó út felújításának eredményét is szemügyre vette. A „Belterületi útfejlesztés Sóshartyán településen” című pályázat kivitelezésére 56,62 millió forintos támogatás állt a település önkormányzatának rendelkezésére. 

„A faluban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával valósult meg a beruházás” – fűzte hozzá a vármegyei közgyűlés elnöke a poszthoz megosztott képekhez, amelyek tanúsága szerint Skuczi Nándor Becsó Zsolt országgyűlési képviselővel, illetve Tóth Gabriella sóshartyáni polgármesterrel közösen, hivatalosan is átadta a befejezett beruházást a község lakosai számára.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában