Döbbenetes

2024.05.30. 18:54

Gyermeknap szervezőibe kötött bele Magyar Péter

Egy vadász tematikájú gyermeknapi rendezvény szervezőit abuzálta Magyar Péter múlt szombaton, a szécsényi látogatása során – számolt be az incidensről a Mandiner.

Nool.hu

„Magyar Péterék elkezdték szapulni a gyermeknap szervezőit, és követelték, hogy halkítsák le a zenét”– idézte fel a hétvégi szécsényi gyermeknap eseményeit a Mandinernek Bagó József, a rendezvény fővédnöke, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat jegyzője.

Magyar Péter követelte a gyermeknapi programok leállítását
Magyar Péter követelte a gyermeknapi programok leállítását
Forrás: Attila KISBENEDEK / AFP

Magyar Péter kiabált a résztvevőkkel

A Mandiner tájékoztatása szerint hétvégén Szécsényben az Ifjú Dianák elnevezésű vadászcsoport tartott gyermeknapi programokat, ahová egyszer csak megérkezett Magyar Péter, és a szervezők szerint nekiállt a résztvevőkkel kiabálni, valamint követelte a gyermeknapi programok leállítását. Bagó József szerint ez amiatt is aggályos, mert a gyermeknapi rendezvényt jóval korábban bejelentették, mint Magyar Péter politikai gyűlését. A rendezvény fővédnöke szerint a gyermeknap szervezői keresték az esemény előtt Magyar Pétert, hogy a meghirdetett országjárási helyszínén akkor gyermeknapi programok lesznek, Magyarék azonban ezzel nem foglalkoztak.

„Nem ez volt azonban az egyetlen olyan eset a közelmúltban, amikor atrocitás érte olyan települések lakóit, ahová Magyar Péter országjárásra érkezett. Aktivistái legutóbb Tatabányán rongáltak meg egy kávézót, a Tisza Párt kunszentmártoni gyűlésén pedig egy férfit amiatt akartak megverni, mert nem értett egyet Magyar Péter véleményével” – olvasható a cikkben.

Az eset kapcsán portálunk megkereste a szervezőket, ám ők nem kívánták kommentálni a történteket és Magyar Péter viselkedését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában