Park Party

2024.05.24. 08:25

Guinness-rekordra készülnek a karancslapujtői partin

Immáron 15 évessel múltra tekint vissza a karancslapujtői Park Party, amelyet idén is megrendeznek a helyi önkormányzat, valamint a civil szervezetek jóvoltából. Az eseményen 15 méteres fatörzset készítenek majd, megdöntve a korábbi Guinness-rekordot.

Sipos Nina Vivien

Idén 15. alkalommal rendezi meg a Duci Csapat június 1-én, szombaton a Park Party-t a karancslapujtői parkban. A jeles évforduló apropóján számos újdonság és  program fogja várni a látogatókat.

Park parti, Guinness-rekord
Immár 15. alkalommal rendezik meg a karancslapujtői partit, Guinness-rekordra készülnek a szervezők
Forrás: Nool Archív

A rendezvényen köszöntő beszédet mond Baksa Sándor polgármester, illetve Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Közgyűlés elnöke. Számos érdekes előadás színesíti majd a Park Party programpalettáját, ugyanis fellép a Táncsics Tánccsoport, Radics Sándor mestercimbalmos, a Magyar Köztársaság Érdemkereszt kitüntetettje, Peller Anna előadóművész, Csányi Sándor Gulyáskirály Örökzöld dallamokkal, Ferenczi Béla magyar nóta énekes, Bohács István előadóművész, Tóth-Beeri Szilvia énekesnő, Tóth Tibor hegedűművész, továbbá a Duci Csapat az Apáca show című produkciójukkal.

Gasztronómiai különlegességeket készítenek, Guinness-rekordra készülnek

Számos gasztronómiai különlegességet és hagyományos ételt kóstolhatnak majd az érdeklődők a helyi parkban, köztük hortobágyi slambucot, karcagi birkapörköltet, laskát, illetve töltött káposztát. A nemzetközi főző- és süteménysütőverseny 9 órától fog kezdődni, amelyen a Szabadtűzi Lovagrend tagjai, köztük Csetneki László főkancellár fog zsűrizni. Emellett a helyszínen Guinness-rekordot megdöntve 15 méteres fatörzs sütemény készül, a 15 éves Park Party tiszteletére. Az eseményről Czakó Zoltánné, a karancslapujtői Duci Csapat vezetője tájékoztatott a közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában