Jegyzet

2024.05.27. 09:40

Gardróbfrissítés

Veres Edina

Napokon belül itt a nyár, ami engem arra késztet minden évben, hogy az évszaknak megfelelő ruhatáramat felfrissítsem néhány új darabbal. Ilyenkor általában a környékbeli és a távolabbi városokban található üzletek kínálatát is alaposan szemügyre veszem. Mondhatni ez már bevett tradíció nálam, habár az utóbbi években már kicsit „innovatívabb” megoldásnak is hódoltam és örömmel szemezgettem kedvemre való ruhákat az interneten elérhető boltok virtuális polcairól is. 

Már csak azért is, mert ezek rendszerint sokkal szélesebb termékkínálatot tárnak a vásárlók elé, illetve a „fizetés” gombra való kattintás előtt sem kell hosszasan sorba állni. Ugyanakkor ezeknek az előnyöknek is megvan az ára, hiszen az online világban nincsenek próbafülkék. Emiatt a korábbi rendeléseim után a helyes méretek kiválasztásával kapcsolatos bizonytalanság szinte árnyékként kísért. Ez a félelem kezdetben indokoltnak is bizonyult, de szerencsére az idő előrehaladtával – és az ilyen típusú vásárlásaim számának növekedésével – egyre több tapasztalatot gyűjtöttem, amelyeknek hála most már ritkán futok a tévedés zátonyára. 

Mi több, abban reménykedem, hogy az idei rendeléseimnél már egyszer sem kell majd átélnem a rendelés visszaküldésével járó hercehurcát. Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy teljes biztonságot csak a ruhák és cipők tényleges felpróbálása jelenthet, ennek ellenére ezt a fajta bizonyosságot néhány esetben ismét feláldozom majd az internetes rendeléssel járó kényelem oltárán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában