Helyettesítés

2024.05.24. 12:29

Egy héten át szünetel a fogorvosi ellátás Cereden

Veres Edina

Átmenetileg szünetel a fogorvosi rendelés Cereden. Ahogy arról portálunk közel egy évvel ezelőtt beszámolt, tavaly június 1-jén kezdte meg dr. Fejes Richárd fogorvos a fogászati ellátást Cereden, amit a helyiek mellett a zabari és a szilaspogonyi lakosok is igénybe vehetnek.

Cered község Facebook-oldalán jelent meg a tájékoztatás, amely szerint szabadság miatt május 23–28. között zárva tart a ceredi fogorvosi rendelő. Mint írták, a következő rendelési nap május 30., csütörtök lesz. A bejegyzésből a helyettesítéssel kapcsolatban kiderült, hogy sürgős esetben a páciensek számára Mátranovákon, a Rózsa út 8. szám alatt található rendelőben, dr. Mátyás Mátyás fogorvos biztosítja az ellátást hétfőn 12 és 15 óra között, míg kedden, csütörtökön és pénteken 8 órától 10 óráig. A posztban végül arra is felhívták a figyelmet, hogy hétvégén és ünnepnapon Salgótarjánban, az Úttörők út 17–19. szám alatt biztosítanak fogorvosi ügyeletet 8 és 14 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában