Új külső

2024.05.24. 17:59

Tanév vége előtt megkezdték a balassagyarmati iskola felújítását

A balassagyarmati Kiss Árpád Általános Iskola utcai homlokzata közel 18 millió forintból újul meg. Szeptemberben már új külső fogadhatja a diákokat.

Lukács Zsófia

Az iskola állványozását megkezdték a szakemberek az utcafronton

Forrás: Nool

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Régóta várt felújítás valósul meg a közeljövőben a balassagyarmati Kiss Árpád Általános Iskolában. – Az épület utcai homlokzata újul meg csaknem 18 millió forintból, amelyet a fenntartó Balassagyarmati Tankerületi Központ saját költségvetéséből valósít meg. A beruházás során a homlokzat felületének javítása, a szétfagyott díszítőelemek újjáépítését követően a teljes felület festése készül el – mondta el portálunknak Nagyné Barna Orsolya, a tankerület igazgatója.

Hozzátette: a munkálatok a nyári szünetben valósulnak meg, így a jubileumi, 150. tanévet már egy megújult épületben kezdhetik meg a diákok szeptemberben. Már csak pár hét maradt hátra az idei tanévből, így az intézmény állványozását megkezdték a szakemberek az utcafronton. 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában