Szépségverseny

2024.04.15. 18:15

Tündérszépek: bemutatkozik Dorina (fotók)

Négyesi Dorina országos szépségversenyünk egyik indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Nool.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Nógrád vármegye szépei Heves és Jász-Nagykun Szolnok hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve!

Négyesi Dorina országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Négyesi Dorina többi fényképét és szavazz!
Forrás: Szoljon.hu

Négyesi Dorina 21 éves, Fegyverneken él. Kozmetikus a végzettsége, jelenleg pedig sminkes és műszempilla-építő tanfolyamra jár. A későbbiekben is a szépségiparban szeretne dolgozni, mert ez számára nem csak egy munka, hnem ez a szenvedélye.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Nógrád vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél!
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De, ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában