Program

2024.04.24. 16:56

Tacskók és gazdáik találkoznak szombaton Szécsényben

A Boldogabb Gyermekkor Egyesület rendezésében tartják meg az I. Palócföldi Tacskótalálkozót április 27-én, szombaton 10 órától Szécsény belvárosában, amelyre kutyával és kutya nélkül érkezőket is várnak.

Lászlók Judit

A rendezvényt negyed tizenegykor nyitják meg egy köszöntővel. Majd a résztvevők 10.30-tól megtekinthetik a Nógrád Megyei Ifjú Diana Vadászhölgy Klub előadását, utána pedig a Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület bemutatóját. Aztán 13 órától megrendezik a tacskó szépségversenyt, amelyre 12 óráig lehet majd nevezni. A nap folyamán számos kísérő program várja majd az érdeklődőket, egyebek mellett rajzverseny és tacskótotó. A rendezvényt egy közös sétával, valamint az eredményhirdetésekkel zárják. 

Mindezek mellett a szervezők felhívták a figyelmet arra is, hogy a rendezvényen csak érvényes oltási könyvvel rendelkező kutyák vehetnek részt. Továbbá eső esetén a tacskótalálkozó elmarad. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában