Szőrtelenítés

2024.04.12. 18:09

Szőr előtte, szőr utána! – egyre népszerűbb az intim gyanta

A gyantázás a szőrtelenítés egy kicsit bonyolultabb, és fájdalmasabb megoldása, viszont annál tartósabb. Az intim területek szőrtelenítése még mindig tabu témának számít, pedig kozmetikus segítségével tökéletes hatást érhetünk el, és kellő magabiztossággal vághatunk bele a strandszezonba.

Nool.hu

– Többen bátortalanul érkeznek, sokat gondolkoznak az intim gyantán, mielőtt rászánják magukat, de végül legyőzik a félelmüket. Az eredmény is kárpótolja őket, hiszen a kezelés után majdnem egy hónapig nem kell szőrteleníteni – osztotta meg a tapasztalatait Fehér Henrietta a Haonnal

A kozmetikus elárulta, hogy a hollywoodi és a brazil fazon a legkeresettebbek: az előző az intim terület teljes szőrtelenítését jelenti, az utóbbinál meghagynak egy kis formát, egy csíkot vagy egy háromszöget a vendég kérése szerint.

Hozzátette, ahogy javul az idő, egyre több vendég keresi a szalon szolgáltatásait. 

Előkerülnek a rövidnadrágok, szoknyák, majd nyáron a fürdőruha, ami több feladatot ad, így a strandszezonra extra munkaerővel szoktunk készülni 

– ismertette.

Három gyantafajtával dolgoznak, testrésztől függően

– A cukorgyanta a legkíméletesebb a bőrhöz, ezért az érzékeny területeken, az intim részeken és a hónaljnál alkalmazzuk. Az elasztikus wax gyöngyökkel a szemöldököt és a bajuszt gyantázzuk, a klasszikus patronnal és lehúzócsíkkal pedig a végtagokat – sorolta Fehér Henrietta.

Légy Te 2024 Tündérszépe! 

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Nógrád vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Nógrád vármegye szépségei Jász-Nagykun Szolnok, valamint Heves vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában