Testvériskola

2024.04.15. 09:09

Szavalásban, rajzolásban és fociban is remekeltek a gyarmati diákok Kisvárdán

Versmondó- és rajzversenyen, de sportban is remekeltek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola diákjai Kisvárdán.

Lukács Zsófia

Az Ady Napokon vettek részt a gyarmati diákok Kisvárdán

Forrás: Facebook/Nógrád Vármegyei SzC Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola

– Éltünk testvériskolánk, a Kisvárdai Szakképzési Centrum Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium vendégszeretetével, és részt vettünk az általuk megrendezett Ady Napokon. Ennek keretében a versmondó versenyen Rózsa Hanna Réka 11. osztályos tanulónk szuggesztív előadásával elnyerte a szakmai zsűritől a harmadik helyezést. Felkészítője Nagy Anikó tanárnő volt – számolt be róla a Mikszáth Kálmán Technikum és Szakképző Iskola.

Hozzátették: a rendezvény részeként meghirdetett rajz-és videópályázatra az iskolából rekordszámú pályamunka: öt prezentáció és négy rajz érkezett: Benyovics Krisztofer, Csalár Johanna, Váradi Zsaklin, Dicső Georgina, Farkas Katalin Rebeka, Panta Mária, Teknős Viktória, illetve Rózsa Hanna Réka alkotásai.

A rajzversenyen Rózsa Hanna Réka első helyezést ért el, a videópályázaton pedig Váradi Zsaklin szintén első helyezett lett. 

– emelte ki az intézmény.

Arra is kitértek, hogy az Ady Napokon labdarúgó bajnokságot is rendeztek, amelyen Rodák Dávid, Kovács Dominik, Benyovics Krisztofer, Temes Márton, Nagy Kristóf, Batta Tamás, Fejes Bálint és Istvanovszki Ambrus képviselte az iskolát. Az erős mezőnyben a legkevesebb kapott góllal a hetedik helyezést sikerült elérniük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában