Felújítás

2024.04.14. 12:52

Rendőrökkel parkosítottak a balassagyarmati gyermekotthonban

Lukács Zsófia

Tavaly kezdődött el a balassagyarmati Ipolyparti Fészek Gyermekotthon korszerűsítése, a gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja keretében. A megújult épületet márciusban adták át, a napokban pedig parkosítással folytatódott a korszerűsítés. Mint arról korábban beszámoltunk: két év alatt már négy gyermekotthon lakóinak járult hozzá a szebb, modernebb, rendezettebb lakókörnyezetéhez az ombudsmani program. Nemrégiben adták át a korszerűsített balassagyarmati gyermekotthont is.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy parkosítással folytatódott a balassagyarmati Ipolyparti Fészek Gyermekotthon korszerűsítése a gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja keretében.
– Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala munkatársai és az Ipolyerdő Zrt. erdészei 250 növényt ültettek április elején. A cserjéket a Nyírjes Természetvédelmi, Oktatási, Közjóléti Alapítvány biztosította. Az ültetésen részt vett dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, dr. Somssich Gabriella rendőrfőkapitány és Kiss László, az Ipolyerdő Zrt. vezérigazgatója – számolt be róla a rendőr-főkapitányság.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában