Választás 2024

2024.04.19. 10:59

Koncz Zsófia a választások tétjéről beszélt Balassagyarmaton

Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára a választások tétjéről, energetikai kérdésekről, illetve a nemzeti érdekek képviseletéről beszélt Balassagyarmaton csütörtökön.

Lukács Zsófia

Csach Gábor (Fidesz) polgármester és Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselőjének a meghívására látogatott az Ipoly-parti városba Koncz Zsófia csütörtök délután.

Koncz Zsófia és Csach Gábor több fontos témát is érintett Balassagyarmaton
Fotó: Lukács Zsófia / Forrás: Nool.hu

– Hatalmas öröm, hogy ismét itt vagyok. Pár hete egy energetikai fórumon egyeztettünk a városban a térség polgármestereivel, most pedig egy kampánynyitó eseményre érkeztem. Balassagyarmat igazgatási, oktatási és kulturális központja a térségnek, amelyről azt gondolom, hogy egy fantasztikus környezetben van és hatalmas mértékben fejlődött az elmúlt időszakban – mondta el portálunknak az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese.

Az eseményen Csach Gábor összefoglalta az elmúlt évek kiemelkedő beruházásait, szemléltette a növekvő gazdasági adatokat, bemutatta a Fidesz-KDNP Polgári Szövetség képviselőjelöltjeit, majd Koncz Zsófiával a június 9-i választások fontosságáról, energetikai kérdésekről, illetve a nemzeti érdekek képviseletéről folytatott kötetlen beszélgetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában