KPE

2024.04.06. 13:50

Elnöki bemutatkozáson járt a nógrádi kisgazda vezető

Erdős Norbertnél, a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) elnökénél járt a napokban Csank Csaba, a szervezet Nógrád vármegyei vezetője.

Nool.hu

Csank Csaba és Erdős Norbert, a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) Nógrád vármegyei, illetve országos elnöke

Forrás: KPE

A bemutatkozó látogatásról a Kisgazda Polgári Egyesület, a KPE hivatalos weboldalán számoltak be. Azt írták, hogy Erdős Norbert örömmel fogadta a tájékoztatást, és büszkeséggel tölti el a kisgazda egyesületet, hogy művelt személyiségek csatlakoznak a mozgalmukhoz.

„A megye a biotermelésben az elsők között volt, gazdái a nehéz terepen is helyt állnak. Sok tekintetben példaértékű, gazdaszemléletű hozzáállásuk, természeti adottságaik, sok-sok történelmi értékük lassan kiemeli a megyét az elfeledett kategóriából” – fogalmaztak a találkozó kapcsán.

Csank Csabáról, a KPE nógrádi elnökéről azt írták: szakmai múltja elismerésre méltó, több érdemérem és kitüntetés tulajdonosa. A szakember korábban a Nógrád Megyei Váci Mihály Gimnázium, a Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, illetve a Fáy András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium igazgatója volt, valamint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Bátonyterenyei Tankerületét is vezette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában