Színpadi produkciók

2024.04.21. 11:11

Huszonhetedik alkalommal rendezte meg a salgótarjáni gimnázium a Madách-gálát

A Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium ebben az évben is megrendezte az iskolában már hagyománynak számító Madách-gálát. A rendezvényen magas színvonalú színpadi produkciókat lehetett látni, amelyeket a diákok adtak elő.

Sipos Nina Vivien

A Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium a minap rendezte meg 27. alkalommal a Madách-gálát, amely hagyományosan minden évben színvonalas palettáját adja az iskolába járó tanulók színpadi műsorainak. A hagyományőrző rendezvény a 12. b osztálytáncával indult, ezt követően pedig Szluka Pálné igazgatónő köszöntője nyitotta meg hivatalosan a gálát.

Az esemény első felvonásában Csirke Dániel lépett fel zongorajátékával, majd Cserháti Zsuzsa „Boldogság, gyere haza” című dalát adta elő Nagy Tamara, akit Berecz Bálint bolyais diák kísért zongorán. Táncszínházat is lehetett látni Szomora Martin és közgés párja, Szeberényi Lara Panna előadásában, továbbá Johann Boglárka lett a „legnagyobb hős” az éneklésével.

A Krajczár Színjátszó Kör tagjai ezúttal is készültek előadással a Madách-gálára, idén Társas-játék címmel mutatták be produkciójukat. A gála második felvonásában énekes- és hangszeres műsorok kerültek előtérbe. Kovács Mariann, 11. osztályos tanuló gyönyörű énekét hallhatta a közönség, miközben a saját kisfilmje ment a háttérben. Ezután ismét Csirke Dániel lépett porondra, aki lenyűgözte a nézősereget furulyajátékával. Kovács Enikő szaxofonon, Kiss Dániel, illetve Szorcsik Levente pedig trombitán játszott, őket Szabó Istvánné kísérte zongorán.

A gáláról a Madáchos Hírmondó közösségi oldalán számolt be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában