Választás 2024

2024.04.21. 20:20

Bemutatták a Fidesz-KDNP pártszövetség rétsági polgármester- és képviselőjelöltjeit

Bejelentették a napokban a Fidesz-KDNP pártszövetség rétsági jelöltjeit.

Nool.hu

Április 20-án, szombaton indult a június 9-i helyhatósági választások kampányidőszaka. Bakó Mónika Rétság jelenlegi önkormányzati képviselője, polgármesterjelölt közösségi oldalán jelentette be indulását a polgármesteri posztért, valamint a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit is ismertette.

Összeállt a hétfős csapat Rétságon is
Forrás: Facebook

– Az önkormányzati választáson polgármesterjelöltként indulok. Hat képviselőjelöltünkkel összeállt a hétfős csapat.  Képviselőjelöltjeink: Bencsok Péter vállalkozó, önkormányzati képviselő, a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság elnöke, Hegedűs Ferenc vállalkozó, önkormányzati képviselő, a Szociális Bizottság elnöke, Rétság Város Díszpolgára, Kramlik Károly építési vállalkozó, a Közbeszerzési Bizottság elnöke, Laczkó István vállalkozó, Lukács-Pincze Eszter védőnő, illetve Varga Dávid Géza vállalkozó, önkormányzati képviselő, a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság elnöke – ismertette Bakó Mónika.

Hozzátette: az elkövetkezendő hetekben több fórumon is találkozhatnak majd a jelöltekkel a választók. – Rengeteg munka áll előttünk, nem csupán a választásokra való felkészülés miatt. A következő hetekben, hónapokban azon dolgozom majd képviselőjelölt csapatommal, hogy megtartsuk és növeljük a helyiek bizalmát – fogalmazott a polgármesterjelölt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában