Konferencia

2024.04.21. 19:19

Az önkormányzatok számára tartottak konferenciát Varsányban

Varsányban rendezték meg a napokban a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének konferenciáját – adta hírül közösségi oldalán Kanyó Judit, a község polgármestere.

Lászlók Judit

Kanyó Judit a közösségi oldalán számolt be róla, miszerint a napokban megtartott konferencián két témát érintettek. Egyrészt a Gazdaságélénkítő Programról esett szó, amelynek köszönhetően Nógrád vármegye tíz településén valósultak meg munkahelyteremtő beruházások. Másfelől pedig a szociális kérdések tekintetében a leszakadó közösségek felemelkedését, a társadalom peremére szorult emberek integrációját segítő, különböző, egymásra épülő programokból építkező Magyar Máltai Szeretetszolgálat mutatta be a megvalósítás alatt álló projektjét.

A konferencián Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár is előadást tartott
Forrás: Facebook

Mint azt a bejegyzésből megtudtuk: a konferencián előadást tartott Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár, Tamási Ildikó, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatásfelügyeleti és Munkavédelmi Főosztályának vezetője, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviseletében Berki Judit Heves- és Nógrád vármegyei régióvezető, illetve Káli Betty, a szécsényi FeteKert vezetője. Az eseményen köszöntőt mondott továbbá dr. Gyergyák Ferenc, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára.

A rendezvényre az ország több településéről is érkeztek polgármesterek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában