Didaktika Egyesület

2024.04.20. 13:13

Áprilisi csoda: budapesti színházban jártak az etesi egyesület gyermekei

Az etesi Didaktika Egyesület által működtetett Kilátó Tanoda közössége ismét egy fantasztikus kiránduláson vehetett részt, amelynek ezúttal Budapest volt a fő úti célja.

Sipos Nina Vivien

Gőz Gábor, a Didaktika Egyesület vezetője portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a kirándulás alkalmával 20 fő indult útnak április 15-én, hétfőn Budapestre. A nap folyamán számos tömegközlekedési eszközt próbáltak ki a Kilátó Tanoda gyermekei és a pedagógusai, hogy úti céljaikhoz érkezzenek.

„Duna-parti sétánk során az Országház előtt elhaladva felfedeztük a Budai oldal számos nevezetességét. Köztük a város szívéből kinövő Gellért-hegyet, a büszkén díszelgő Budavári Palotát, a Halászbástyát, illetve a Mátyás Templomot is. Csapatunk bátrabb tagjai mindezt még az óriáskerékre felülve is megcsodálhatták” – írta az etesi intézmény a közösségi oldalán.

A kis csapat a RaM-ArT Színházba is ellátogatott, ahol a híres Bogármese című mesés tánc-showt tekintették meg egyfelvonásban, a Sárközi Gyula Társulat, illetve a Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium előadásában. A Facebook-bejegyzésben hozzátették: a színházjegyeket a Belügyminisztérium Gyermekesély Főosztálya biztosította.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában