Felújítás

2024.03.18. 07:00

Kijavítják a Petőfi út problémás szakaszát Salgótarjánban

Komoly problémák merültek fel a tavaly októberben felújított Petőfi út jelenlegi minőségét és állapotát illetően, amelyre Huszár Máté alpolgármester hívta fel a figyelmet.

Sipos Nina Vivien

Huszár Máté, Salgótarján alpolgármestere szerdán a közösségi oldalán számolt be arról, hogy ugyan tavaly októberben az önkormányzat az úgynevezett bitunovás technológiával  felújította a József Attila út egy rosszabb állapotban lévő szakaszát, pár hónap alatt már olyan problémákat lehet tapasztalni az út állapotát és minőségét illetően, amelyek csak sok év után merülhetnének fel.  

"Ez az állapot és minőség elfogadhatatlan! Ezt jeleztük is a kivitelező cég felé, aki visszaigazolta, hogy az ország számos pontjáról érkezett hozzá a tavaly elvégzett munkák után panasz. Kivizsgálták, és megállapították, hogy a problémát a kötőanyagként szolgáló emulzió hibája okozza. Így a cég vállalta, hogy a tavasz folyamán térítésmentesen a teljes, októberben felújított szakaszt javítják!" – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában