Rádióműsor

2024.03.10. 18:48

A rocktáborról és a méhekről is beszélgetünk a Hír FM salgótarjáni adásaiban hétfő reggel

Érkezik a jubileumi rocktábor és érkezik a tavasz, s vele együtt a szorgos méhek is munkához látnak – e két téma kapcsán hallhatnak egy-egy beszélgetés hétfőn a Hír FM-en.

Nool.hu

2024 nyarán jubileumi, 20. alkalommal szervezik meg Salgótarjánban a Szürkeállomány Nemzetközi Rocktábort, amelynek évről évre egyre nagyobb sikere van a zenei irányzat kedvelőinek körében. Elismert tanárok és neves fellépők gazdagítják majd az idei rendezvényt, ahol természetesen most is számos amatőr formáció bemutatkozik majd be. Idén minden eddiginél nagyobb dobásra készülnek, minderről Oláh Zoltán, azaz Szürke mesél Angyal Eszternek hétfő reggel 7 óra 6 perctől a Hír FM salgótarjáni adásában, az FM 99.3 MHz-en.

És nem csupán a jubileumi rocktábor érkezik, hanem lassan, de biztosan itt van a tavasz is, így szintén holnap reggel, 8 óra 6 perctől, ennek egyik legnagyobb megmondói, a méhészek kapnak főszerepet a Hír FM-en. Tarnóczi László összeállításában több helyi méhész is megszólal majd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában