Véradás

2024.02.12. 20:50

Értékes ajándékokkal gazdagodhatnak a párban érkezők a Valentin-napi véradáson

Nem csak szerelmünknek kedveskedhetünk Valentin-napon, hanem beteg embertársainkon is segíthetünk ha részt veszünk az erre az alkalomra szervezett véradáson Salgótarjánban.

Gulyás Edina

Valentin-napok is karjukat nyújthatják a segítőkész donorok, párban is érkezhetnek

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archív

Az elmúlt évek hagyományának megfelelően idén is Valentin-napi véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Nógrád Vármegyei Szervezete. A donorok február 14-én, szerdán 8 és 16 óra között nyújthatják karjukat a Salgótarjáni Területi Vérellátóban. 

– A Valentin-nap nem csak a szerelemről, hanem az emberi kapcsolatokról is szól. A véradással megajándékozhatjuk a rászoruló betegeket – hangsúlyozta Tóthné Simon Andrea, a vöröskereszt megyei szervezetének munkatársa. Hozzátette: Az első nyolc párban érkező véradót értékes ajándékok várják. Három mozi, három színházjegy és két darab két főre szóló vacsora is gazdára talál. Azonban nem csak a szerelmesekre gondoltak a szervezők, az egyedül érkezők is kisebb-nagyobb meglepetésekkel gazdagodnak, az ajándékok zsákbamacskából kerülnek majd elő. Szappanrózsát is hazavihetnek a donorok, akik egy erre az alkalomra készített keret előtt szelfit is készíthetnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában