Fejlesztés

2024.02.25. 09:55

Pályázati támogatásból, a tagok segítségével újul meg az egyesület közösségi háza Felsőtoldon

A Szent Kristóf Zarándok Hagyományőrző Ifjúsági és Képzési Egyesület Bokros Levente atya elnökletével alakult Cserhátszentivánon.

Gulyás Edina

Az egyesület minden pályázati lehetőséget megragad a közösségi élet felpezsdítésére, és számos fejlesztést is megvalósít nem csak a községben, hanem a környező településeken is. Az egyesület megalakulása óta eltelt két évben már számos közös programot szerveztek, a felsőtoldi egyesületi ház felújításához a tagokkal közösen fogtak hozzá. 

A sikeres pályázatoknak köszönhetően az épület folyamatosan szépül. Az egyesület közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a tervek szerint felújítják a villany-, és a vízvezeték hálózatot, átalakítják a konyhát és a fürdőszobát, kicserélik a nyílászárókat, hűtő-fűtő klímát szerelnek az épületbe, továbbá a ház mögötti fedett részt is lebetonozzák. Reményeik szerint tavasszal már birtokba is vehetik a megújult közösségi házat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában