Nagyböjt

2024.02.24. 14:19

Mutatjuk a vasárnapi szentmisék időpontjait a Karancs-völgyében

Sipos Nina Vivien

Nagyböjt második vasárnapján, február 25-én várják a hívőket a Karancs-völgyi települések – Ipolytarnóc, Litke, Mihálygerge, Marakodipuszta, Egyházasgerge, Karancskeszi, Karancsberény, Karancslapujtő – templomaiba szentmisére és igeliturgiára. A Karancsvölgyi Egyházközségek Oldala egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg, hogy február 25-én, vasárnap a környező településeken mikor lesznek megtartva a szertartások. Mint írják, kérik a hívek nagylelkű hozzájárulását és adományát, hiszen a katolikus iskolák javára gyűjtenek az egész országban. 

A szentmise nagyböjt második vasárnapján Ipolytarnócon 8 óra 30 perckor, Litkén 9 óra 30 perckor, Mihálygergén 10 óra 30 perckor, illetve Marakodipusztán 11 óra 30 perckor fog kezdődni. 

Igeliturgiára várják a lakosságot Egyházasgergén 8 óra 30 perckor, Karancskesziben 9 óra 30 perckor, Karancsberényben 10 óra 30 perckor, és Karancslapujtőn 11 óra 30 perckor. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában