Jótékonykodás

2024.02.12. 11:52

Mindenük elégett, jótékonysági bált szerveznek a szurdokpüspöki családért

Tavaly decemberben egy helyi család vesztette el mindenét, amikor kigyulladt az otthonuk. A február 17-én, szombaton,14 óra 30 percre tervezett jótékonysági bál bevételét a károsultaknak ajánlják fel.

Nagy Orsolya

Mint arról beszámoltunk: tavaly decemberben tűz ütött ki egy családi ház szobájában a Szabadság úton. A húsz négyzetméteres helyiségben berendezési tárgyak égtek. A helyszínre siettek a pásztói és a gyöngyösi tűzoltók, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet. A házban élő négy embert rokonok fogadták be, személyi sérülés nem történt. 

Az önkormányzat Facebook-oldalán közölte, a jótékonysági bált azért szervezik, hogy segítsenek a még tavaly decemberben történt tűzesetben károsultaknak. Hozzátették: fellép majd a Szurdokpüspöki Kincseskert Óvoda, a Szurdokpüspöki Hagyományőrző Együttes, a Szurdok Gyermekláncegylet, de a Szurdokpüspöki Baráti Társaság is. 

Emellett Kiss Gergő, a győri bazilika orgonistája, valamint Maczkó Mária és tanítványai is színpadra lépnek. 

Az eseménynek a Turisztikai Bemutatóház ad majd otthont, ahol szívesen fogadnak pénzadományokat, amelynek összegét a károsultak részére fordítják. A jótékonysági rendezvényt a Szurdokpüspöki Tiszta Életéért Egyesület szervezi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában