Rádióműsor

2024.02.25. 20:12

Krepuska Expressz, lakástüzek: érdekes témákat járnak körbe a Hír FM-en hétfőn reggel is

Hétfő reggel a halálos lakástüzek megelőzése, majd a Krepuska Expressz érkezése kapcsán hallhatnak egy-egy összeállítást a Hír FM-en.

Nool.hu

Hétfő reggel 7 óra után néhány perccel Angyal Tibor, a Salgótarjáni Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, valamint Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lesz Angyal Eszter vendége az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni rádióműsorában. A halálos kimenetelű lakástüzek megelőzése kapcsán hallhatnak majd nagyon fontos tanácsokat a szakemberektől.

8 óra után pedig Tarnóczi László összeállítását hallhatják, amely a Budapestről a somoskőújfalui vasútállomására érkezett a Krepuska Expressz kapcsán készült. Az esemény tisztelgés volt az egykori neves fülgyógyász professzor előtt, aki jelentős szerepet játszott két, Trianonnal elcsatolt magyarországi település –  Somoskő és Somoskőújfalu –  visszacsatolásában is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában