Rádióműsor

2024.02.28. 18:50

Két érdekes témával is várjuk a nógrádi hallgatókat a Hír FM-en csütörtök reggel

Tóth Brigittával asztrológiai témában, továbbá Gaál István filmrendezőről rajongói szemszögéből hallhatnak egy-egy beszélgetést csütörtökön a Hír FM-en.

Nool.hu

A salgótarjáni születésű, ám több mint 10 éve Spanyolországban élő Tóth Brigitta lesz csütörtök reggel 7 óra után az FM 99.3 MHz-en hallható Hír FM salgótarjáni rádióműsorának vendége, akivel ezúttal asztrológiai témában fog beszélgetni Angyal Eszter.

Idén szökőévünk van, február 29-e csupán négy évente egyszer van, így belekukkantunk a nap csillagállásaiba, és kiderül majd az is, ha valaki ezen a napon lát világot, milyen sorsra számíthat.

8 órától Tarnóczi László veszi majd át a mikrofont, aki Gaál Istvánról, az Olaszországban, sőt, Indiában is jól ismert, itthon pedig Kossuth-díjjal kitüntetett salgótarjáni származású filmrendezőről készített egy összeállítást annak apropóján, hogy a helyi múzeum könyvet adott ki az egykori alkotóról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában