Vetélkedő

2024.02.04. 14:38

Játékos vetélkedőn mérhették össze tudásukat a kilencedikesek a salgótarjáni gimnáziumban

Délutáni programként szervezett nemrég a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium 10.c osztálya, osztályfőnökük, Végh-Tajti Krisztina közreműködésével egy szórakoztató, remek hangulatban eltelt vetélkedőt a kilencedikes diákok számára.

Sipos Nina Vivien

A győztes jövő évre elnyerte a rendezés jogát

Fotó: Facebook

Mint Facebook bejegyzésükben is írják, már hagyománnyá vált az iskolában, hogy aki megnyeri az intézmény névadójáról, Madách Imréről, fő művéről, Az ember tragédiája című költeményről, illetve az iskolatörténeti témából összeállított kvízjátékot kilencedikben, az az osztály kapja a megtiszteltetést, hogy a következő évben megrendezheti a vetélkedőt. 

A rendezvény hangulatát és sikerét az is elősegítette, hogy a diákok egy előzetes feladatnak megfelelően egy adott Madách Imre színdarab jelmezeiben érkeztek meg az iskolába. 

Kiváló irodalmi és történelmi felkészültségüknek hála a győzelem végül a 9.b osztály tanulóit illette, akik ezáltal a jövő évi program szervezésének jogát is elnyerték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában