Részvét

2024.02.13. 12:50

Gyász: elhunyt a Balassi Bálint Gimnázium egykori tanára, Zábrádi Zsuzsanna

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balassi Bálint Gimnázium egykori tanára, Zábrádi Zsuzsanna – közölte az intézmény a közösségi oldalán.

Lászlók Judit

A Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium a közleményben azt írta, Zábrádi Zsuzsanna 1959-ben született Drégelypalánkon. Majd a Balassi Bálint Gimnáziumban tett érettségi vizsgája után az Esztergomi Tanítóképző Főiskola orosz-pedagógia szakos hallgatójaként végzett. Az orosz nyelvtanárok átképzésének idején szerezte meg angol nyelvtanári diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 

„Két fiúgyermek édesanyjaként 1995-ben tért vissza alma materébe, a Balassi Bálint Gimnáziumba, ahol 17 éven át dolgozott angol nyelvtanárként. A szaktantárgy oktatása mellett osztályfőnökként is részt vett az Arany János Tehetséggondozó Programban, de széleskörű felnőttoktatási tapasztalatokkal is rendelkezett. 2012-ben nyerte el a Dejtári Általános Iskola drégelypalánki tagiskolájának intézményvezetői pályázatát. Nyugdíjas évei alatt óraadóként dolgozott a dejtári, a borsosberényi általános iskolákban, majd a Balassi gimnáziumban, végül legutóbbi munkahelyén, a NMSZC Szent-Györgyi Albert Technikum tantestületében.” – olvasható a közleményben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában