Farsang

2024.02.27. 10:55

Filmeket idéztek a jelmezek a mátranováki iskola bálján (fotók)

Hollywoodi filmek díszletei közé csöppentek a mátranováki általános iskola farsangi mulatságára látogatók a napokban.

Gulyás Edina

A hagyományos farsangi mulatság minden évben más téma köré szerveződik a Mátranováki Fekete István Általános Iskolában. Idén a tanulók a hollywoodi filmeket elevenítették fel a napokban megtartott rendezvényen. Volt olyan osztály, ahol a diákok trolloknak öltöztek, míg mások a szelíd motorosokat jelenítették meg, de a jól ismert Baywatch című film vízimentőinek bőrébe is belebújtak.

– A diákok zenés, mókás műsorán minden vendég nagyon jól szórakozott – tájékoztatta portálunkat Juhász Gáborné intézményvezető, aki azt is elárulta, hogy a csoportos bemutatót követően az egyéni jelmezesek is felvonultak, ötvennél is több diák öltözött így be. A zsűri díjazta a legkreatívabb, a legviccesebb, a leginkább hagyományos, a leginkább munkaigényes és a legtrendibb maskarákat is.

A bált zene, tánc és tombola is színesítette, amelyen értékes ajándékok találtak gazdára. A szülői munkaközösség pedig süteményvásárt szervezett, amelynek bevételét, ahogy mindig, úgy idén is a gyerekprogramokra, a különféle iskolai eszközök beszerzésére és jutalmakra fordítják majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában