Szakember leszek

2024.02.10. 13:20

Fény derül a pályaválasztási vetélkedő nyertes nógrádi diákjaira

Veres Edina

A közelmúltban véget ért a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szakember leszek című online pályaválasztási vetélkedője. A napokban pedig arra is fény derül, hogy melyik diákcsoport teljesített a legjobban.

Az idei a negyedik alkalom volt, amikor a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum elindította a Szakember leszek című online pályaválasztási vetélkedőjét. A három fordulós tudáspróbán résztvevő csapatok kilenc Nógrád vármegyei általános iskolából jelentkeztek a feladatok megoldására. A portálunkhoz eljuttatott tájékoztatás szerint a diákok számára az utolsó fordulóban plusz pontokért egy extra feladatot is meghirdettek.

„A tanulók által készített tárgyakból egy kiállítást készítünk, melyet a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Borbély Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium intézményünk Digitális Közösségi Alkotóműhelyében mutatunk be” – olvasható a közleményben, amelyből az is kiderült, hogy az alkotóműhely ad majd otthont az ünnepélyes eredményhirdetésnek is február 14-én, szerdán. A tájékoztatásban leírtak szerint az eseményen az első három helyezést elért diákcsapat tagjai és az osztályfőnökeik is részt vesznek, a megjelenteket az ünnepélyes díjátadás előtt Baranyi Zoltán, az NVSzC főigazgatója köszönt majd.

A szervezők a többi csapatot is megjutalmazzák egy kis ajándékkal, amit minden iskolába személyesen juttatnak majd el.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában