Nool.hu podcast

2024.02.29. 11:21

Február 29.: sorsdöntő nap várhat ránk a nógrádi asztrológus szerint (podcast)

Február 29-e apropóján arra kértük a rádiós és televíziós Tóth Brigittát, hogy a kedvünkért ezúttal asztrológus énjét is vegye elő és nézzen bele a csillagok állásába a mai napra vonatkozóan.

Angyal Eszter

Tóth Brigitta szerint sorsunk alakulásában kifejezetten nagy szerepe van a bolygók állásának

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Tóth Brigitta archívuma

Azok, akik számára ismerősen cseng a salgótarjáni születésű, ám 18 éves koráig Bátonyterenyén élő Tóth Brigitta neve, többnyire rádiós, vagy televízió-tudósítói karrierje révén azonosítják őt. Kevesebben vannak, akik tudják róla azt is, hogy immár több mint öt éve asztrológusként is dolgozik és az elmúlt esztendőkben mélyen beleásta magát a csillagokba, bolygókba, és azok mindennapi életünket formáló állásainak jelentéseibe.

Idén szökőévünk van, és bár nem február 29-e, hanem február 24-e a szökőnap, mégis előbbi dátum az, ami csupán négyévente egyszer adatik meg az életünkben, így a Hír FM ma reggeli műsorában arra kértük Brigittát, hogy nézzen bele a csillagok állásába erre a napra vonatkozóan, és mondja el, hogy milyen napunk lesz, sőt, azt is, milyen sorsra számíthat az a csecsemő, aki 2024. február 29-én látja meg a napvilágot. 

Mindezek mellett szó lesz természetesen magáról az ezotériáról is, arról, hogy miben segít az asztrológia, illetve kiderül, hogy a bulvárlapokban olvasott horoszkópoknak valójában aligha van közük a valós tényekhez. Márpedig a csillagok nem hazudnak, szimplán abban rejlik a titok, hogy a napjegyünknél jóval több bolygó befolyásolja az életünk alakulását. Akár hisznek benne, akár nem, mindenképp érdemes visszahallgatni a beszélgetést:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában