Program

2024.02.13. 07:58

Farsang farkán főzőversennyel és felvonulással űzték a telet a Nógrádsipeken

Múlt szombaton megtartották Nógrádsipeken az idei év első közösségi rendezvényét. A már hagyománnyá vált Farsangi Télűző Felvonulás és Főzőversenyt a polgármesteri hivatal előtti téren kilencedik alkalommal rendezték meg, melyen évről-évre egyre több főzőcsapat képviselteti magát.

Lászlók Judit

Mulattak egyet a nógrádsipekiek

Fotó: Beküldött

Vizi Zoltán, Nógrádsipek polgármestere portálunknak elmondta, nagy öröm számukra, hogy a rendezvényen résztvevő egyesületek és baráti társaságok között egyre több a fiatalokból álló csapat, akik aktív résztvevői a közösségi életnek. Hangsúlyozta, ez kimondottan fontos számukra, hiszen azt jelenti, hogy van utánpótlás a rendezvényeik megszervezésére. 

– A főzőcsapatoknak köszönhetően a nap folyamán a különböző ételkülönlegességek között megtalálható volt a palacsintától az újragondolt bolognai spagettiig sokféle finomság – mondta a polgármester. Hozzátette: – A főzőversenyen kívül természetesen a télűző felvonuláson résztvevőket is díjaztuk, ahol a közönség szavazatai döntötték el a legkülönlegesebb jelmezek sorrendjét a több mint ötven résztvevő közül. A díjakat több kategóriában osztottuk ki, így kisgyermek, óvodás, iskolás és felnőtt jelmezeket is jutalmaztunk.

A polgármester végül kitért arra is, hogy hálás minden résztvevőnek az aktív közreműködésért, hiszen ezek a rendezvények, versenyek, nem kimondottan a versenyzésről, hanem a közösen eltöltött időről, a közös beszélgetésekről, az együttlét fontosságáról szólnak a településen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában