Szertartás

2024.02.29. 11:52

Élőben közvetíti a Kossuth Rádió a vasárnapi szentmisét a karancslapujtői templomból

Nagyböjt harmadik vasárnapján is várják a hívőket a Karancs-völgyi települések – Ipolytarnóc, Litke, Mihálygerge, Marakodipuszta, Egyházasgerge, Karancskeszi, Karancsberény, Karancslapujtő – templomaiba szentmisére és igeliturgiára.

Sipos Nina Vivien

A Karancsvölgyi Egyházközségek Oldala egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg, hogy március 3-án, vasárnap a környező településeken mikor lesznek megtartva a szentmisék.

A szentmise március 2-án, szombaton a karancsberényi Mindenszentek-templomban 16 órakor, a karancskeszi Szent Mihály-templomban pedig 17 órakor fog majd kezdődni.

Igeliturgiára várják a lakosságot nagyböjt harmadik vasárnapján az ipolytarnóci Krisztus Király-templomba 8 óra 30 perckor, a litkei Szent Kereszt-templomba 9 óra 30 perckor, a mihálygergei Magyarok Nagyasszonya-templomba 10 óra 30 perckor, illetve a marakodipusztai Jézus Szíve-templomba pedig 11 óra 30 perckor.

Ezen a vasárnapon az egyházasgergei Szeplőtlen Fogantatás-templomban 8 óra 15 perckor tartják meg a misét. A vasárnapi szertartást 10 órától a karancslapujtői Magyarok Nagyasszonya-templomból élőben fogja közvetíteni a Kossuth Rádió, valamint a Magyar Katolikus Rádió is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában