Farsang

2024.02.26. 07:07

A kreativitás és a móka birodalmává vált a salgótarjáni könyvtár

A kézművesség jegyében farsangolhattak a napokban a látogatók a Balassi Bálint Könyvtárban.

Veres Edina

Farsangi program várt néhány napja az érdeklődőkre a Balassi Bálint Könyvtárban. A salgótarjáni székhelyű bibliotéka Facebook-oldalának tájékoztatása szerint, egy fergeteges kézműves foglalkozás során egyedülálló farsangi álarcokat készítettek lelkesen kicsik és nagyok egyaránt. Mint írták: a kreatív alkotás nyomán a színes tollak, a csillogó flitterek, a ragasztó és persze a fantázia segítségével varázslatos álarcok keltek életre.

„Volt ott pillangó, hercegnő, szuperhős, de még cica is. A gyerekek arcán pedig mosoly ragyogott, miközben büszkén mutatták be egymásnak remekműveiket” – olvasható a bejegyzésben, amelyből az is kiderült: a kézműves foglalkozás nemcsak remek szórakozást nyújtott, de lehetőséget is adott a családi együttlétre, s a közös alkotás örömére is. Az intézményben töltött vidám délelőtt igazi farsangi hangulatot teremtett, és bebizonyította, hogy a könyvtár nemcsak a tudás, hanem a kreativitás és a móka birodalma is lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában