Szertartások

2024.01.06. 11:02

Íme a Karancs-völgyi templomok hétvégi szentmiséinek időpontjai!

A Karancsvölgyi Egyházközségek Facebook-oldalán tették közre, hogyan fog alakulni a hétvégi szentmisék rendje Ipolytarnócon, Litkén, Mihálygergén, Marakodipusztán, Egyházasgergén, Karancsberényben, Karancskesziben, továbbá Karancslapujtőn.

Sipos Nina Vivien

Az Úr megjelenésének tiszteletére január 6-án, szombaton, azaz vízkereszt napján várják a hívőket szentmisére az ipolytarnóci Krisztus Király-templomba 13 órakor, a litkei Szent Kereszt-templomba 14 órakor, a mihálygergei Magyarok Nagyasszonya-templomba 15 órakor, valamint a marakodipusztai Jézus Szíve-templomba 16 órakor.

A liturgia január 7-én, vasárnap, az Úr megkeresztelkedésének alkalmából az egyházasgergei Szeplőtlen Fogantatás-templomban 8 óra 30 perckor, a karancskeszi Szent Mihály-templomban 9 óra 30 perckor, a karancsberényi Mindenszentek-templomban 10 óra 30 perckor, a karancslapujtői Magyarok Nagyasszonya-templomban pedig 11 óra 30 perckor fog kezdődni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában