Búcsú

2024.01.13. 12:26

Emlékezik a salgótarjáni iskola is Karancsberény néhai polgármesterére

Ahogy portálunk hír adott már róla korábban, Karancsberény egykori polgármestere, Csabainé Freistag Erzsébet 2023. december 26-án elhunyt. Részvétüket a Karancsberény Község Önkormányzata és Képviselő- testülete is kifejezte Facebook oldalán.

Sipos Nina Vivien

A Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája mély megrendüléssel fogadta Csabainé Freistag Erzsébet távozását. Az iskola tantestületének egyik oszlopos, megbecsült tagja volt 2001-től 2010-ig, mindvégig remek kapcsolatot ápolt az intézmény dolgozóival, még a munkahely váltása ellenére is. Mint bejegyzésükben írják: Zsóka alsó tagozatos tanítónéni volt, aki rendkívüli érzékkel, türelemmel bánt tanítványaival. Segítőkészsége, kreativitása, lelkiismeretes munkavégzése - hiszen aktívan vett részt mindig a szakmai csoportok munkájában -, illetve tiszteletteljes magatartása példaértékű volt. Az általános iskola búcsújában még hozzátette: közösségformáló ereje és szervező készsége az elkövetkező évekre is nyomott hagyott közösségükben. 

A Csabai család Facebook bejegyzésben tették közzé, hogy a gyászszertartás a karancsberényi temetőben, január 13-án 11 órakor lesz. Kérésük, hogy akik tiszteletüket tennék a temetésen, egy szál fehér rózsával fejezzék ki együttérzésüket, részvétüket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában