Megmérettetés

2024.01.28. 17:17

A balassagyarmati középiskola ad otthont a szakképzési verseny vármegyei döntőinek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara a portálunkhoz eljuttatott közleményében tudatta, hogy az általa meghirdetett Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny második fordulója a vármegyei döntő.

Lászlók Judit

„A vármegyei döntő gyakorlati versenytevékenység, amelynek során a versenyzők beteg nélküli szituációs feladatot végeznek el, az ahhoz tartozó tevékenységeket mutatják be szimulációs eszközök használatával és szükség esetén imitátorok bevonásával” – olvasható a közleményben.

Hozzátették: a belgyógyászat és ápolástana ismeretkör vármegyei döntőjét január 29-én, hétfőn 10 órától rendezik meg a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikumban. Az alapápolás-gondozás, elsősegélynyújtási alapismeretek ismeretkör vármegyei döntőjét pedig január 31-én, szerdán 10 órától tartják meg, szintén a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában