Visszatekintő 2023

2023.12.27. 10:44

Visszatekintő: képeken mutatjuk 2023 legfontosabb augusztusi eseményeit Nógrádban

December végén portálunk is számot vet, mi mindenről tudósított 2023-ban. Sorozatunk következő részében összegyűjtöttük augusztus legérdekesebb mozzanatait.

Nool.hu

Az év nyolcadik hónapja is érdekes eseményekkel telt: a vadászkamara székházat adott át Salgótarjánban, agarak és gazdáik fesztiváloztak Ősagárdon, takarították az Ipolyt Balassagyarmatnál, Boban Markovic koncertet adott Salgótarjánban, göncöt sütöttek Érsekvadkerten, összegyűltek a betyárok Cserháthalápon, libák szépségversenyét tartották a szurdokpüspöki fesztiválon, valamint sültek a fasírtok Nógrádkövesden és szilvás finomságok készültek Kétbodonyban. 

Tudósítottunk a szentkúti búcsúból, az államalapítás napi eseményekről, a bátonyterenyei motoros napról és a tari polgárőr napról is. Augusztusban a bátonyterenyei téglagyár kéményét is lerobbantották, elhelyezték Salgótarjánban a bölcsőde alapkövét, továbbá jetski-sek szelték a maconkai horgásztó felszínét. A nyár utolsó hónapjában motorosok zarándokoltak Szentkútra, de átadták a felújított eresztvényi Dornyay Házat a látogatóknak és Érsekvadkert alapításának 800. évfordulójára is hatalmas ünnepséggel készültek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában