Ünnepi nyitvatartás

2023.12.26. 10:00

Ünnepi niytvatartására figyelmezteti ügyfeleit a NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság

Decemberi ügyfélfogadási rendjére hívja fel az ügyfelei figyelmét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága.

Veres Edina

Karácsony napjain, azaz december 25-én, és 26-án a NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság kirendeltségei kivétel nélkül zárva tartanak. Az év utolsó hetének további részével kapcsolatban a szervezet honlapján elérhető tájékoztatás szerint a NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának balassagyarmati kirendeltségén, valamint a rétsági, a szécsényi és a bátonyterenyei NAV-ablakokban az ügyfélfogadás december 27. és 29. között szünetel. A közleményből ugyanakkor az is kiderült, hogy az adózók személyes ügyintézését az említett időszakban az igazgatóság Salgótarján, Kassai sor 10. szám alatt található központi ügyfélszolgálata biztosítja majd. Teszi mindezt december 27-én és 28-án, azaz szerdán és csütörtökön 8.30 és 12.30 közötti nyitvatartással, azonban december 29-én, tehát az év utolsó munkanapján, pénteken a salgótarjáni központi ügyfélszolgálat is zárva tart.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában