Gondosóra Program

2023.12.08. 15:55

Szügy önkormányzata segítséget nyújt a gondosóra igényléséhez

Lászlók Judit

Frenyó Gábor, Szügy polgármestere a közösségi oldalán adta hírül, hogy az önkormányzatuk is segít abban, hogy minden településükön élő 65 év feletti lakos hozzáférjen a kormánya által elindított ingyenesen igénybe vehető, alanyi jogon hozzáférhető jóléti szolgáltatáshoz, a Gondosóra programhoz, amelynek célja, hogy az idősek szükség esetén egyetlen gombnyomással jelezni tudják segítségkérési szándékukat.

„Az ehhez szükséges adatokat tartalmazó nyomtatványt eljuttatjuk minden 65 év feletti lakosunk részére. Szükség esetén családsegítőnk Király Szilvia tud segíteni; önkormányzati hivatalunkban Tukora Zsuzsanna és Poloviczerné Ristowski Mirjam segít a kitöltésben és a feltöltésben hétfőn, szerdán és pénteken ügyfélfogadási időben. Telefonon a 544-034-es számot hívják segítségért! Munkaidő után, csütörtökönként a Művelődési Házban 17-19-ig Giebiszer Bea áll rendelkezésükre.” – olvasható a bejegyzésben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában